Wassen, knippen, kleuren en modelleren in Angeren

Laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden op het gebied van haarmode. U heeft de keuze uit verschillende behandelingen. Ontdek hoe ontspannen een kapsalon kan zijn. Geniet tijdens uw behandeling van het mooie uitzicht op onze tuin, luister naar rustgevende muziek en geniet van een door ons aangeboden drankje.

Knippen

Knippen

Voor iedere behandeling bespreken wij uw wensen en komen wij gezamenlijk tot het gewenste model. Ook kunnen wij u adviseren bij het vinden van een totaal nieuwe passende look. Er zijn verschillende knipbehandelingen mogelijk. U kunt langskomen om alleen uw haar te laten knippen, maar u kunt ook kiezen uit een complete behandeling wassen, knippen, föhnen en stylen.

Kleuren

Kleuren

Wij zijn experts in het kleuren van uw haar. Alles op het gebied van kleuren is mogelijk: spoeling, verven of alleen accentueren. Zo zijn wij zeer vaardig in de laatste trends maar ook in low- en highlights en blocking colors. Bij een kleurbehandeling kunnen wij meerdere tinten in uw haar laten stralen. Laat u adviseren over welke kleuren het beste bij u passen.

bruidskapsel met gouden haarklip

Bruidskapsels

Alles op dé dag moet perfect zijn: de locatie, de kleding maar zeker ook uw haar! Wij zorgen ervoor dat uw haar op zijn mooist is. Voordat de grote dag aanbreekt hebben wij een uitgebreid gesprek om te bekijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Vervolgens maken we een proefkapsel. Het proefkapsel wordt nauwkeurig gefotografeerd, zodat u zeker kunt zijn van het juiste kapsel op uw bruiloft. Zo kunt u zorgeloos genieten van een van de mooiste dagen van uw leven. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

Haarproducten

Haarproducten

Wij werken met drie verschillende kappersmerken: COTRIL  (Italie) en DE KAPPER. Van tevoren kiezen we welke producten uw haar het best ondersteunen. Wilt u dit product ook thuis gebruiken? Geen probleem, in de salon verkopen wij de producten van  twee merken. Nieuw in ons assortiment pigment spray, bent u nieuwsgierig? Vraag in de salon naar het effect, ook de heren te gebruiken .

kort bruin haar

Haaraanvulling

Als uw haar plotseling of langzamerhand dunner wordt of zelfs uit begint te vallen, kan dat tot veel onzekerheid leiden. Naast een goede hoofdhuid- en haarverzorging op maat, kunnen wij u helpen met een gedeeltelijk of een totaal haarwerk met een natuurlijke uitstraling. Kapsalon Mariton biedt haarwerk na een medische behandeling, bij tijdelijke kaalheid en permanente kaalheid bij dames en heren.


Op onze speciale informatiepagina leest u alles over onze service, garantie en andere leveringsvoorwaarden.


Service

  • Na telefonisch contact een afspraak op de gewenste locatie en tijd: bij ons in de zaak, bij u thuis of in het ziekenhuis.
  • Naast de openingstijden zijn we altijd bereikbaar via: 026 - 325 02 03 of 06-22 68 21 30.
  • Vakantiewaarneming: Le Maquis mevrouw Elly Edam.
  • Mesdaglaan 10, 6813 GP te Arnhem, 026-445 17 92 of 06-20 13 65 91.
  •  Discretie gewaarborgd.
  • Financiële afwikkeling met de zorgverzekeraar.
  • Alle verzorgingsproducten voor het haarwerk en hoofdhuid.

Het is van belang dat u een goede indruk krijgt van de verschillende materialen en technieken, die voor haarwerken worden toegepast:

  • Confectie:    machinaal vervaardigd
  • Maatconfectie:  machinaal vervaardigd
  • Maatwerk:   meestal handgeknoopt

Er zijn vele mogelijkheden in de modellen, kleuren, de lengte van het haar, et cetera.

Kapsalon Mariton
Christinastraat 8 
6687 BZ Angeren, Gelderland

Privacy

Contactgegevens

 026 - 325 02 03

 kapsalon.mariton@planet.nl


KvK nummer: 10022336

BTW NUMMER : NL001284102B26

AGB code: 76088801

Openingstijden:

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag 08:00 - 15:30